Home

Onze machines

Roestvrij stalen productiemachines en aanverwante apparatuur voor voedingsindustrie. Onze klanten zijn voedingsproducenten in de vlees- en visindustrie, bakkerij en groetenverwerking.

Na verkoop kunt u ook rekenen op een dienst naverkoop.

We zijn uitgegroeid tot een vaste waarde als leverancier van machines voor de voedingsindustrie in België en Luxemburg.

Leopard BV is een familiezaak, toegewijd aan de voedingsindustrie. Door onze jarenlange ervaring streven wij elke dag opnieuw om U al dan niet een oplossing op maat te bieden. Wij staan garant als het aankomt op de beste kwaliteit en service, wij werken dan ook enkel met producten van topkwaliteit.

0
Jaren ervaring
0
Machines
0
Klanten

Uitgelichte producten

The TREIF HAWK is a [...]

Adapts to your wishes Ideal [...]

Ecological, efficient and able to [...]

Waarom kiezen voor Leopard Foodmachinery?

Leopard = Topkwaliteitsproducten + uitstekende service.

Leopard is gevestigd aan het op- en afritcomplex van Aalst. Door de vlotte bereikbaarheid en centrale ligging in België, kunnen wij onze klanten eenvoudig en snel bedienen. Wij bieden een ruim aanbod voedingsmachines voor het snijden, wegen en verpakken van uw voeding. Tevens kunt u bij Leopard terecht voor wisselstukken en slijpmateriaal voor al uw machines.

Leopard staat voor een goede en snelle service met een depannagedienst binnen de 24 uur.

Voor machines voor uw voedingsmiddelen moet u bij Leopard in Aalst zijn. Tussen het ruime aanbod machines vindt u hier mengers, snijmachines, portiesnijmachines, reepjessnijders, slicers, vacuümmachines, vleesmolens, vulbussen, weegschalen, zaagmachines, blokjessnijders, cutters en diepvriessnijders.

null

BESTE ONDERHOUDSSERVICE

null

SPARE PARTS

null

MAATWERK INSTALLATIES